Online hypotheekofferte aanvragen

Een hypotheekofferte aanvragen kan nog een hele klus zijn. Als je een online hypotheekofferte wilt aanvragen, ben je veel tijd kwijt aan het zoeken naar sites met hypotheekoffertes. Hypotheekgids.net neemt jou dat werk uit handen en geeft je de beste links naar sites waar je een online hypotheekofferte kunt aanvragen. Je hebt een huis op het oog en wilt een hypotheekofferte aanvragen? Of je wilt een hypotheekofferte aanvragen omdat je wilt weten wat je maximale hypotheek is die je kunt lenen? Wij hebben voor jou een aantal sites op een rijtje gezet waar je heel makkelijk, snel en vrijblijvend een hypotheekofferte kunt aanvragen. Bij sommige sites kun je in een keer hypotheekoffertes aanvragen bij een groot aantal hypotheekverstrekkers. Klik dan op een van onderstaande links, vul je gegevens in en je ontvangt op korte termijn een hypotheekofferte.

Goedkoopste online hypotheekofferte

Je kunt onder meer een online hypotheekofferte aanvragen bij Hypotheek24 Je kunt er ook zelf online een hypotheek afsluiten. Je krijgt binnen 24 uur een offerte. Bij het zelf uitzoeken en afsluiten van de hypotheek kun je bij elk van de tien stappen hulp krijgen van een persoonlijke coach. Je kunt ook dertig minuten vrijblijven met een hypotheekadviseur bellen. Een hypotheek afsluiten bij Hypotheek24 kost 650 (prijspeil 7 maart 2019) voor een starter en 950 euro voor een doorstromer en een oversluiter. Je krijgt dan geen hypotheekadvies. Met hypotheekadvies betaalt een starter 950 euro. Doorstromers en oversluiters zijn inclusief hypotheekadvies 1250 euro kwijt.

Hypotheekofferte voor oversluiten

Wil je een offerte om een bestaande hypotheek over te sluiten? Kijk dan even bij Hypotheekoversluiten. Dit is een tussenpersoon die jouw wensen inventariseert en kan informeren over je mogelijkheden. Daarna brengen ze je in contact met een onafhankelijke hypotheekadviseur uit jouw regio.

Hypotheekoversluiten is onderdeel van Nationaalbespaarcentrum.nl bij wie je eveneens een online hypotheekofferte kunt aanvragen. Het eerste telefonische consult is gratis. Beide sites vermelden verder geen tarieven, dus vraag daar goed naar.

Bekijk ook actuele hypotheekrente en vraag online een hypotheekofferte aan.

Gerelateerde artikelen

Redactie Hypotheekgids.net

Nico van Dijk is onafhankelijk financieel journalist. Hij schrijft sinds 2001 over financiële onderwerpen zoals verzekeringen en hypotheken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.