Hypotheek vergelijken

Zelf een hypotheek afsluiten en online een hypotheekofferte aanvragen wordt steeds gewoner. En dat wordt nu nog makkelijker! Want in samenwerking met een aantal partners kunt u nu via deze pagina zelf uw hypotheek vergelijken.

Lineaire of annuïteiten hypotheek vergelijken

Een hypotheek vergelijken gaat heel eenvoudig met onderstaande tool. U vult aan de linkerkant het gewenste hypotheekbedrag in, de gewenste looptijd en of u Nationale Hypotheek Garantie wilt. Daarna geeft u aan welke hypotheekvorm u wilt: een annuitaire hypotheek vergelijken of een lineaire hypotheek vergelijken. Sinds de nieuwe hypotheekregels van 2013 zijn dat namelijk nog de enige hypotheekvormen waarbij u voor nieuwe hypotheken nog recht hebt op hypotheekrenteaftrek.

Hypotheek vergelijken op rente en voorwaarden

Er verschijnt dan een overzicht met hypotheken waarbij de aanbieder met de laagste hypotheekrente bovenaan staat. Maar let op: een hypotheek vergelijken doe je niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar ook op de hypotheekvoorwaarden. Vraag dus een offerte op en bestudeer de voorwaarden!

Deze hypotheek vergelijking komt tot stand in samenwerking met Qhypotheekadviseurs en Vergelijk.com. Qhypotheekadviseurs beschikt over een AFM vergunning en is verantwoordelijk voor de inhoud van de tool. Hypotheekgids.net plaatst slechts deze tool op haar site, maar heeft verder geen betrokkenheid bij de totstandkoming van de tool. Wij geven geen hypotheekadvies.

Deel dit met anderen!

Onafhankelijke informatie en nieuws over hypotheken